
Czujnik temperatury NTC 4x120
216,00 zł (cena zwiera podatek VAT)
175,61 zł Netto
Szczegóły produktu
Wymiar Fi 6x40mm, do 120°C z ostrą końcówką i teflonowym uchwytem 5kOhm
Zobacz szczegóły
Czujnik temperatury przeznaczony jest do pomiaru temperatury wewnątrz mięsa i artykułów podobnych. Może być stosowany do pomiaru temperatur innych artykułów spożywczych, tam gdzie zachodzi potrzeba dokonania pomiaru w głębi. Wykonany jest ze specjalnej stali kwasoodpornej dopuszczonej do stosowania w pomiarach temperatury artykułów spożywczych. Czujnik odporny na tłuszcz i gorącą wodę. Maksymalna temperatura stosowania 120 C.
Cechy charakterystyczne czujnika
- 5kOhm przy 25°C
- Długość ostrego czujnika ze stali nierdzewnej kwasoodpornej o długości 120 mm
- Wodoodporne zakończenie
- Odporność na działanie gorącej wody, tłuszczu
- Temperatura pracy do max 120 C
- Przewód w osłonie silikonowej o długości 2
CZTEMP-NTC5K4X120
- Zakres pomiaru
- -40~149°C
- Typ czujnika
- NTC 5kOhm
- Wymiar
- 4 x 120 mm
- Przewód czujnika
- 2 metry w powłoce silikonowej, wodoodporne zakończenie, odporny na działanie gorącej wody i tłuszczu
- Materiał kapilary/osłona
- Stal kwasowa
- Mocowanie
- Brak
- Ilość przewodów
- 2 przewody
- Dodatkowe informacje
- Rączka teflonowa
Dodaj opinię
Dodaj opinię